Uterum & altaner

Vem vill inte känna lyxen med en stor härlig altan eller ett inglasat uterum, där du sitta och njuta av soliga sommarkvällar eller uppleva en mysig utomhuskänsla mitt i vintern? Det är en hel del planering som ligger bakom ett sådant byggprojekt, men lugn vi hjälper dig.

För att vi ska få en bättre bild av hur du vill att slutresultatet skall bli, börja med att fundera på vad syftet kommer vara med altanen eller uterummet. Ska det vara öppningsbara eller fasta fönster? Vilket tak vore lämpligt? Vilka räcken skulle passa bra med fasaden och kanske behövs även en altantrappa? När visionen är klar diskuterar vi den tillsammans för att vara säkra på att den är genomförbar.

Därefter kommer vi överens gällande material, pris samt uppskattad tidsram och sedan sätter vi igång med byggprojektet.

Värt att tänka på är att undersöka om det kommer behövas bygglov inför bygget av uterummet eller altanen och i så fall förbereda bygglovs-dokumenten.

Bygglov krävs inte alltid utan beror på om byggnationen av altanen eller uterummet anses vara en tillbyggnad av huset eller inte. Även om den skulle anses som en tillbyggnad är det inte säkert att bygglov krävs, men vi vill ju vara på säkra sidan.

OBS! Vid de fall då uteplatsen skall prydas med inglasning och tak krävs alltid bygglov.

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?