Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?

Inget projekt är för litet eller stort

Inget projekt är för litet eller stort, vi åtar oss flertalet bygg- och renoveringsuppdrag

Snickare som bygger på ett hus.

Vi erbjuder tjänster som badrumsrenoveringar, om- och tillbyggnationer, nybyggnationer, köksrenoveringar och allt däremellan inom bygg. Inga projekt är för stora eller små för oss utan det är din byggdröm som är det viktiga för oss.

När det gäller köksrenoveringar monterar vi kök eller del av kök från alla leverantörer.

Vi erbjuder även totalentreprenad vilket innebär att du som kund endast behöver ha en kontakt genom hela byggprocessen även om detta kan innebära flera olika projekt inom olika byggområden. Vi på Svenska Bygge i Linköping AB antar oss både de små som större byggprojekten där svensk bygglag efterföljs som ger kvalitetssäkrat utfört arbete. Vi vänder oss både till dig som privat- och företagskund.

För att ett arbete ska bli utfört med kvalité och motsvara allas förväntningar med en bra start till slutresultat går vi utefter – Rätt man på rätt plats.

Vi efterlämnar alltid ett fullföljt arbete med ett proffsigt utseende, vi håller tidsramen och städar alltid efter oss när ett arbete är slutfört.