Takbyten

Ett tak kan göra mycket för husets helhet, så varför inte ge det lite extra omtanke? Det är viktigt att ett byte av tak utförs med precision och noggrannhet, blir det inte rätt från början är det svårt att reparera i efterhand.

Vid ett takbyte rekommenderas att du tar hjälp av yrkeskunniga då det snabbt kan bli farligt för dig som privatperson. Hör av dig till oss på Svenska Bygge AB, vi hjälper dig med ditt takbyte och genomför arbetet strategiskt och säkert. Vi har gedigen erfarenhet av takbyten och arbetar såväl med papptak som plåttak samt tegelpannor. Frågor att ställa sig innan takbytet sker, i vilket skick är taket i idag? Ska det ändra utseende? Ska samma typ av material användas?

Papptak och plåttak är enkelt att lägga, eftersom dessa tak är mindre tidskrävande minskar även kostnaden. Papptak och plåttak väger betydligt mindre än tegelpannor, därför kräver tegeltak ofta mer arbete. Vid takbyte av tegelpannor är det bra att tänka på måtten, tegelpannorna läggs i bredd utmed taket och att överlappningarna måste bli korrekt utfört så att vikten blir jämn och att de ligger stabilt.

Innan ett takbyte är det bra om du är påläst på vilket tak som passar ditt hus bäst. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter vid ett kostnadsfritt hembesök.  Om bygglov krävs för ditt takbyte är det bra att ha bygglovsansökan förberedd.

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?