Om- och tillbyggnation

Vi hjälper dig att förverkliga drömmen vid ombyggnation eller tillbyggnad av ditt hem. En ombyggnation eller tillbyggnad kräver planering. Ska det vara en byggnation av större eller mindre omfattning och finns det en tydlig bild för slutresultatet?

Vi diskuterar gärna dina idéer och kommer med vår ärliga åsikt gällande byggnationen och berättar om den är praktiskt genomförbar eller inte. Med att vara raka och ärliga från början får du som kund tydliga svar från start, vilket vi värderar högt. Oavsett om byggnationen innebär en renovering av vinden, att källaren ska bli ett extra sovrum eller att hallen behöver en uppgradering, vi hjälper dig genom alla steg.

Genom att hela tiden ha en öppen dialog med dig som kund och att du även är involverad under hela byggprocessen har du hela tiden möjligheten att påverka och för vår del att möjliggöra ett fantastiskt slutresultat.

Det kan vara bra att förbereda och ansöka om bygglov om detta krävs för om- eller tillbyggnationen. Med redan klara bygglovshandlingar kan vi starta igång projektet omgående. Boka ett gratis hembesök av oss där vi tillsammans diskuterar, vi ger dig råd och du kan ställa frågor. Vi planerar material och en realistisk tidsram, därefter skickas en kostnadsfri offert till dig. Kom ihåg att vi alltid håller fast pris! Du godkänner offerten och projektet är igång.

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?