En snickare med verktyg i ett bälte.

Professionella snickare hos Svenska Bygge i Linköping AB

Det är viktigt att ha kul på jobbet samtidigt som man arbetar, arbetsglädjen och passionen smittar av sig i de byggprojekt vi utför och att det märks i slutresultaten. Vi är ett välorganiserat team där alla våra medarbetare har svenska yrkesbevis och behörighet. Du kan anlita oss för både stora och små byggprojekt!

Vår historia börjar våren 2010, då vårt fokus var altanbygge och fönsterbyten. Idag erbjuder vi alla typer av tjänster inom snickeri och bygg vilket gör oss till en snickerifirma med många kunskapsområden och ett stort tjänsteutbud.

Vi ställer höga krav på både oss själva och på våra samarbetspartners, vi har därför som krav att samtliga har svensk licens och behörighet inom sitt yrkesområde.

Kvalitet och Trygghet
Kvalitet och Trygghet

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?