Nybyggnation

Är det tid för att bygga nytt eller kanske ut? Vi på Svenska Bygge AB hjälper dig gärna med att både starta igång och slutföra ditt byggprojekt.

Att planera och strukturera är a och o gällande en nybyggnation, vare sig det gäller ett mindre byggprojekt eller en större nybyggnation. Kanske ska en befintlig fastighet byggas som ska ge ett extra rum, ett nytt garage eller kanske en altan? Vi på Svenska Bygge AB åtar oss nybyggnationer, stora som små och det viktigaste är att vi har uppnått ditt mål som motsvarar dina drömmar.

Vi tycker det är viktigt med en öppen dialog från början för att du ska känna trygghet och veta vad som kan förväntas.

Fundera ut hur du vill att slutresultatet ska se ut, gällande storlek, material osv.

När du kontaktar oss bokar vi in ett gratis hembesök och diskuterar din plan och ger ärliga svar för huruvida byggprojektet är praktiskt genomförbart. Efter vårt besök skickar vi en kostnadsfri offert som godkänns av dig och därefter påbörjas nybyggnationen och vi realiserar din byggdröm.

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?