När du anlitar oss kan du som kund alltid känna dig trygg och säker!

Det är viktigt att du känner dig trygg i beslutet med valet av byggföretag, att kommunikationen sker smidigt och att arbetet sker proffsigt och utifrån satta förutsättningar.

En snickare med verktyg i ett bälte.

Vi på Svenska Bygge AB erbjuder allt inom byggnation, ombyggnad och renovering i Östergötland och alla dess orter. Genom att vara en helhetsleverantör skapar vi en trygghet för dig som kund.

Vi sätter alltid kundnöjdhet högst på listan, detta skapar vi genom att vara lyhörda, svara på alla typer av funderingar och också vara raka och ärliga från början. Vi anser att detta är viktigt då vi från början skapar de bästa förutsättningarna för att byggprojektet ska löpa på så smidigt som möjligt samt att slutresultatet blir som du har tänkt dig eller även över dina förväntningar.

Oavsett om det gäller renovering av kök eller badrum, ombyggnation eller utbyggnad av altan ser vi till att alltid hålla rent. Vi är noggranna under byggprocessen och städar alltid efter oss. Vi tycker nämligen att du endast ska njuta av ditt nya bygge istället för att behöva oroa dig för städning av byggdamm och leriga fotspår i hallen så fort allt är färdigställt.

När du kontaktar oss bokar vi in ett gratis hembesök där vi diskuterar dina idéer och vi ger råd och besvarar på eventuella funderingar. Därefter sammanställer vi en kostnadsfri offert som skickas till dig där vi alltid meddelar ett fast pris, vilket vi håller genom hela byggprojektet, detta för att du som kund inte ska behöva oroa dig för oväntade tilläggskostnader.

Vi uppger också en tidsplan, då du som kund vet när byggprojektet är tänkt att vara färdigställt. Vi har flertalet samarbetspartners som vi arbetar med dagligen, alla har yrkesbevis för sitt område och utbildas löpande.

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?