Köksrenovering

Vid renovering av kök finns nästan inga begränsningar, låt inspirationen flöda. Köket sägs vara hemmets själ, där vi inte bara tillreder och äter mat utan också umgås med familj och vänner. Låt oss tillsammans skapa ditt drömkök!

Vi monterar kök från alla leverantörer. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Att planera en köksrenovering kan vara ett projekt i sig, var börjar man? Starta med att fundera på vilka förväntningar du har, vad vill du få ut av ditt nya kök? Vilken stil lockar mest, modernt eller klassiskt? Öppen planlösning med en köks-ö? Vitt eller svart kakel? Som sagt finns det flertalet frågor som behöver ställas. Med en god planering blir det enklare för oss att tillgodose och uppnå de mål du har med ditt nya kök.

Kontakta oss för offert!

Att förnya ett kök behöver inte alltid innebära en helrenovering av köket, ibland räcker det med ett luckbyte, byte av golv och/eller bänkskiva. Oavsett om det gäller en helrenovering av köket eller om du endast har behov av att byta vissa delar utav köket – Boka in ett gratis hembesök av oss på Svenska Bygge i Linköping AB. Vid hembesöket går vi igenom möjligheterna inför renoveringen, därefter sammanställer vi en offert som självklart är kostnadsfri.

Du som kund väljer ut allt material, vi fixar resten!

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?