Kakelsättning och Plattsättning

Kakel och klinker är en vanlig syn i både badrum och kök. Kakel är ett populärt material som inte bara är enkelt att rengöra, kakel kan också varieras i det oändliga utefter eget tycke och smak.

Varför inte inreda hallgolvet med klinker eller kanske skaffa snygga kakelplattor till tvättstugan? Det är viktigt att plattsättningen görs rätt och ordentligt från början samt att de som utför arbetet har certifikat för våtrum. Svenska Bygge i Linköping AB:s samarbetspartners har samtliga behörigheter som krävs vid kakel- och plattsättning.

Hör gärna av dig till oss för mer information eller om du vill veta mer om våra samarbetspartners inom kakel- och plattsättning.

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?