El, VVS & Måleri

Renoveringar och byggnationer kräver planering, kunskap och struktur för att arbetsprocessen ska bli så smidig som möjligt. Vid måleri, el- och VVS-arbeten har vi dagligen kontakt med våra samarbetspartners.

Är det dags att renovera eller bygga om där el-arbeten, VVS-installationer eller målning krävs för att färdigställa arbetet? Detta löser vi åt dig. Vid renovering och byggnationer tar vi hjälp av våra samarbetspartners som vi arbetar med sida vid sida dagligen. Vi har proffsiga elektriker och rörmokare som utför installationer vid köks-och badrumsrenoveringar där alla har licens.

Vid måleriarbeten har vi goda kontakter med erfarna målare som alla innehar gesällbrev. Det krävs olika yrkesroller för olika arbetsuppgifter och vi tror på – Rätt man på rätt plats. Vi ser till att alla är på rätt plats utsatt tid och utför arbetsuppgifterna noggrant, med finess och gott humör.

Vi arbetar med totalentreprenad vilket innebär att ett byggprojekt kan kräva flera kunskapsområden. kommunikationen och planeringen kring detta sköter vi, du som kund har alltid bara en kontakt och det är med oss. Kontakta oss gärna för mer information gällande våra samarbeten.

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?