Renovering av badrum

Ditt badrum är en central del av ditt hem. Här spenderas flera timmar varje dag, morgon som kväll. Därför är det viktigt att du trivs i ditt badrum. Kanske är det dags för en badrumsrenovering? En renovering av badrummet ökar inte bara värdet på huset eller lägenheten, det får oss dessutom att må bättre.
När det är dags att renovera badrummet välkomnar vi dig till oss på Svenska Bygge i Linköping AB. Vi har:

  • samarbetspartners med våtrumsbehörighet (certifikat)
  • lång erfarenhet av badrumsrenoveringar
  • svenska yrkesbevis

En badrumsrenovering är en investering inför framtiden. Det är därför viktigt att renoveringen utförs rätt redan från början. Det vill säga att badrumsrenoveringen utförs med kvalificerad kompetens och att rätt material används. Vi på Svenska Bygge i Linköping AB har många års gedigen erfarenhet av badrumsrenoveringar. Du kan därför känna dig trygg när du anlitar oss för att byta till ett nytt badrum.

Nytt badrum att trivas i

Inför renoveringen av ditt badrum är det bra om du funderar på hur du vill att ditt badrum ska se ut. Vilket kakel ska du ha? Förar du dusch eller badkar? Ska toalettstolen vara vägg- eller golvmonterad? Fundera också på om golvvärme är något du vill ha. Golvvärme ses som en investering i sig då uppvärmningskostnaden kan minska eftersom värmen behålls längre.
Vi på Svenska Bygge i Linköping AB är lyhörda för dina önskemål och är angelägna om att ditt nya badrum ska bli ett rum att trivas i.

Kontakta oss om badrumsrenovering

Se fler tjänster

Uterum & altaner
Uterum & altaner
Badrumsrenovering
Badrumsrenovering
Köksrenovering
Köksrenovering
Luckbyte - kök
Luckbyte - kök
Om- & tillbyggnation
Om- & tillbyggnation
Nybyggnation
Nybyggnation
Takbyte
Takbyte
Fönsterbyte
Fönsterbyte
Kakel- & plattsättning
Kakel- & plattsättning

Läs mer!

Vi utför allt inom renoveringar och byggnation, inga byggprojekt är för stora eller små för oss! Vi är ett personligt byggföretag som erbjuder helentreprenad – Vi tar hand om all planering, kommunikation med samarbetspartners och uppfyller din byggdröm.
Kontakta oss idag för att boka in ett gratis hembesök. Vi besvarar dina frågor, diskuterar dina idéer och berättar hur våra tjänster kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt byggprojekt. Vi skickar därefter en kostnadsfri offert till dig som talar ditt språk.
Genom att anlita oss lovar vi ett proffsigt utfört arbete, där vi håller fast pris samt planerad tid för utförande av byggprojektet. Genom löpande kommunikation utesluter vi missförstånd och du kan känna dig trygg genom hela processen.

Vill du bli kontaktad för offert?